Viherlaakson-Karakallion kerho

KOKOONTUMISET PERUTTU TOISTAISEKSI

Viherlaakson-Karakallion eläkeläisten kerho kokoontuu kevätkaudella ke 25.3. ja ke 29.4. klo 14 - 16 Viherlaakson terveysaseman kerhohuoneessa Kievarinpolku 3, 02710 Espoo.

PERUTTU: 25.3. selvitämme sitä, millä tavoin uusi asiakasmaksulaki muuttaa sosiaali- ja terveyspalveluista perittäviä maksuja.
Huhtikuun tapaamisessa (29.4.) käsittelemme omaishoitoa ja silloin vieraaksemme tulee Espoon ja Kauniaisten omaishoitajat ja läheiset yhdistyksen toiminnanjohtaja Kristiina Mustakallio.

Äitienpäiväkahvit pyrimme järjestämään palvelukoti Hopeakotkassa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Syyskaudella vieraaksemme ovat lupautuneet mm. kirjailija, akateemikko Hannu Mäkelä ja toimittaja Tiina Merikanto, joka promovoitiin Turun yliopiston kunniatohtoriksi ansioistaan sosiaali- ja terveysasioiden toimittajana.

TERVETULOA MUKAAN!

Yhteyshenkilö
Kalevi Kivistö
p. 040 527 8200
kalevi.kivisto@gmail.com

KALEVIN KIRJE
Viherlaakson-Karakallion kerhoTervehdys!Lähetän tämän viestin toivottaakseni kaikilleViherlaakso-Karakallion kerhon jäsenille hyvääkesää. Yhdistyksen kaupungilta viime vuonna saaman avustuksen käytöstä olemme Allinkanssa laatineet raportin, jonka olen jättänyt yhteispalvelupisteeseen toimitettavaksiedelleen ao. viranomaiselle. Raportin määräaikaa oli koronan vuoksi siirretty 15.9. asti,joten oltiin ainakin ajoissa liikkeellä.Olemme myös ottaneet talteen syksyllä käytettäväksi yhdistyksen kahvitarvikkeet jalaulukirjat Viherlaakson terveysasemalta. Terveysaseman purkutuomio pannaan kesällätäytäntöön

Sovimme jo helmikuussa, että pääsemme syksyllä kokoontumaan Karatalossa jaasianmukaiset sopimuksetkin tehtiin nuorisotoimen kanssa asiasta. Nyt kuitenkinilmoitettiin, että Karatalokin menee remonttiin koko syksyksi. Niinpä jouduimme etsimäänuuden paikan ja saimmekin mahdollisuuden kokoontua palvelutalo Hopeakotkassa(Kotkapolku 2), mutta päivän joudumme muuttamaan torstaiksi klo 14-16. Toivottavastiaika on sopiva. Paikkahan on meille tuttu takavuosien äitienpäivän kahvitilaisuuksista.

Kaupungin vanhusneuvostokin on korona-aikana pitänyt kaksi etäkokousta. Olenkirjoittanut niistä lyhyet raportit Etelä-Espoon Eläkeläistennettisivulle hopeahapset.com alatiedostoon 'jäsenet kirjoittavat’. Sivuilla on myöskerhollemme oma osio.

Ehdotan, että kokoontuisimme - mikäli korona-tilanne sallii - syyskaudella 24.9. klo 14-16Hopeakotkassa. Sovitaan siinä yhteydessä syksyn muista tapaamisista ja niidenohjelmasta.

Vaikka korona nyt varjostaakin elämää niin toivotan kaikille aurinkoista kesää! Tänään eikoko maassa ilmoitettu ainuttakaan uutta tartuntaa - jospa se siitä hellittäisi.

TerveisinKalevi