Tämän sivun lopussa tiedotteita kerholaisille!
*****
Viherlaakson-Karakallion kerho

KERHOTOIMINTA KORONAN TAKIA TAUOLLA TOISTAISEKSI!

Viherlaakson-Karakallion eläkeläisten kerho kokoontuu erikseen ilmoitettuina päivinä torstaina klo 14 - 16 palvelutalo Hopeakotkassa, Kotkapolku 2.


TERVETULOA MUKAAN!

Yhteyshenkilö
Kalevi Kivistö
p. 040 527 8200
kalevi.kivisto@gmail.com

*****
TIEDOTTEITA KERHOLAISILLE

5.6.2020 Kalevi Kivistö

Viherlaakson-Karakallion kerho

Tervehdys!

Lähetän tämän viestin toivottaakseni kaikilleViherlaakso-Karakallion kerhon jäsenille hyvää kesää. Yhdistyksen kaupungilta viime vuonna saaman avustuksen käytöstä olemme Allin kanssa laatineet raportin, jonka olen jättänyt yhteispalvelupisteeseen toimitettavaksi edelleen ao. viranomaiselle. Raportin määräaikaa oli koronan vuoksi siirretty 15.9. asti, joten oltiin ainakin ajoissa liikkeellä.

Olemme myös ottaneet talteen syksyllä käytettäväksi yhdistyksen kahvitarvikkeet ja laulukirjat Viherlaakson terveysasemalta. Terveysaseman purkutuomio pannaan kesällä täytäntöön

Sovimme jo helmikuussa, että pääsemme syksyllä kokoontumaan Karatalossa ja asianmukaiset sopimuksetkin tehtiin nuorisotoimen kanssa asiasta. Nyt kuitenkin ilmoitettiin, että Karatalokin menee remonttiin koko syksyksi. Niinpä jouduimme etsimäänuuden paikan ja saimmekin mahdollisuuden kokoontua palvelutalo Hopeakotkassa (Kotkapolku 2), mutta päivän joudumme muuttamaan torstaiksi klo 14-16. Toivottavasti aika on sopiva. Paikkahan on meille tuttu takavuosien äitienpäivän kahvitilaisuuksista.

Kaupungin vanhusneuvostokin on korona-aikana pitänyt kaksi etäkokousta. Olenkirjoittanut niistä lyhyet raportit Etelä-Espoon Eläkeläisten nettisivulle hopeahapset.com alatiedostoon 'jäsenet kirjoittavat’. Sivuilla on myös kerhollemme oma osio.

Ehdotan, että kokoontuisimme - mikäli korona-tilanne sallii - syyskaudella 24.9. klo 14-16 Hopeakotkassa. Sovitaan siinä yhteydessä syksyn muista tapaamisista ja niidenohjelmasta.

Vaikka korona nyt varjostaakin elämää niin toivotan kaikille aurinkoista kesää! Tänään ei koko maassa ilmoitettu ainuttakaan uutta tartuntaa - jospa se siitä hellittäisi.

Terveisin
Kalevi